Att vara mamma..

Den största biten i mitt liv är att vara mamma, jag har ju 4 stycken! Det var ingen som sa till mej hur svårt det är!!
Jag är så fruktansvärt glad och tacksam över mina barn, var och ett av dom är unik och fantastiskt på sitt lilla vis! Jag håller med om det gamla uttrycket - Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer- Det stämmer ganska bra även om man har mycket att oroa sig för även när dom är små! Ja, oroa sig var ordet...Jag är väl antagligen den mest oroliga mamma man kan hitta.. Det är så himla svårt att vara lagom- lita på barnen och låta dom göra sina egna livserfarenheter- hålla in dom och skydda dom från den läskiga världen därute! Jag har en tendens att överbeskydda mina barn- en av mina söner sa en gång - mamma, du kväver mej med din oro. Just den gången ville han åka iväg med tåg nånstans och jag vågade inte låta honom..
Jag vet att jag har enormt mycket att jobba med med mej själv, och jag gör det också! Men det är sannerligen inte lätt att agera rätt, även om man tycker sig förstå så bra vad som är rätt att göra..
Jag vill så gärna att dom ska vara lyckliga och att det ska gå bra för dom på alla vis i livet, men människor runt omkring mig säger ofta- Maria , du kan inte leva livet ÅT dom, du måste låta dom ta ansvar över sina egna liv och handlingar till en större del. Ja, jag vet att dom har rätt och att jag ofta är för "snäll". Men hallå!!; det är ju svårt att vara mamma.. Är det någon som känner igen sig i detta?

ledig!!

Det känns så märkligt att vara ledig, har jobbat så mycket sista tiden. Men jag har fått förfrågningar om extra jobb idag, så jag ska jobba extra på Fredag, Måndag Onsdag och Torsdag nästa vecka.
På Fredag ska vi lämna in våra kära katter Frasse och Flisan till Animalen djurklinik. Dom ska kastreras, men eventuellt får vi ta hem Flisan utan åtgärd om det visar sig att hon är dräktig.. vi misstänker det!
Ja, det gäller att lära sig koppla av och ladda batterierna nu när jag semestrar. Jag tycker att jag är ganska bra på det! Jag njuter av att få umgås med mina nära och kära, och att komma bort hemifrån ett par dagar.
image3

Sportlov

Nu är mina söner och jag i Dalarna ett par dagar, det är ju sportlov. Idag har dom lattjat på äventyrsbadet ett par timmar. Jag njuter mest av att få vara ledig och njuta av min mammas goda mat.
I kväll kommer min käre man efter, han fick inte ledigt förrän nu. Vi stannar här allihop till på Onsdag.



melodifestivalen

Nu har jag och min dotter sett på melodifestivalen, måste säga att ingen av deltagarna var mycket  att hurra för, med undantag av Ainbusk (de hade dock kunnat välja lite snyggare scenkläder) och Patrik Isaksson !


image1

Vacker låt!


Min första blogg 23/2-2008

Jaha, nu ska jag som lycklig amatör försöka att skapa och underhålla min nya blogg sida.. Det är min underbara dotter Sandra som har inspirerat mej till detta.
Hennes blogg: Sandras Sida
Det kommer bli enhel del pyssel med att lära sig ladda hit bilder m.m, men jag får lära mej en sak i taget!
Jag tycker detta med att skriva och läsa andras bloggar är ett roligt och intressant sätt, att ta del av andra människors liv och ideer.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0